Implant Dentar, implantologie, stomatologie

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Daca doresc implant, cum procedez?

Email Imprimare PDF

Daca doresc implant, cum procedez?

In primul rand, trebuie sa ne contactati telefonic sau prin e-mail si sa solicitati o programare pentru o consultatie la medicul chirurg implantolog.

Dupa aceasta intrevedere, in care se vor analiza si radiografiile, analizele, medicul va stabili impreuna cu dvs planul de tratament.

In urmatoarea sedinta se vor insera implanturile si veti primi recomandari pentru un antiinflamator si un antibiotic pentru a preveni aparitia infectiilor.

La 10 zile se vor scoate firele de catre medicul stomatolog curant.

Ultima etapa, cea protetica, presupune descoperirea implantului, aplicarea bontului de vindecare ce se mentine cca 7-10 zile. Apoi se trece la amprentare si efectuarea coroanei pe implant. Aceasta se va fixa dupa cca 4-5 zile, in functie de timpii de laborator.

Comentarii   

 
0 #1 Paun Liliana 29-10-2013 07:22
Buna ziua,numele meu este Liliana ,am 47 de ani,in urma cu aproape doua luni,mi-a cazut toata lucrarea de sus,in urma radiografiilor ,medicul stomatolog a constatat ca nu se mai poate face o alta lucrare,fiind nevoita sa imi extrag ce mai ramasese in partea de sus a gurii..Mi s-a zis sa imi pun placa dentara,dar nu ma incanta deloc ideea.As dorii sa imi puteti spune cat m.ar costa implantele pt zona de sus a gurii..(mention ez ca nu mai am nici un dinte).Multumes c
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Esti aici: Intrebari implant dentar Daca doresc implant, cum procedez?